Álmos

Álmos
kutya
hím
sárga
golden retriver jellegű keverék
ivartalanítva
mozgékony
2015-01-17
nagy
Állatsziget

Álmos az új kutyáink táborát erősíti, hiszen augusztusban került az Alapítványhoz, chipes kutyaként. Gazdája értesítve lett, de „elfelejtett” érte jönni, ezért most Igazi családot keresünk a számára!
Eleinte félénk volt, menekülni akart a számára ismeretlen, új közegből. Majd idővel megszokta az itteni rendet, és elkezdett nyitni felénk. Azóta bújós szőrpamacs lett, aki kifejezetten kéri a simit. ❤
Álmos 7 éves, golden retriever jellegű ivartalan kan kutya, jólnevelt, nyugodt, bölcs tekintetű. Teljesen kennel tiszta, láb mellett sétál pórázon, az alap vezényszavakat ismeri. Békés, okos, kedves és ragaszkodó, igazi családi kutya, akár gyerekek mellé is ajánlott. De a fajta csínjait is ismerő gazdinak lenne való leginkább. Más állatokkal szoktatható, inkább tartózkodó típus.

Álmos ezúttal végleges, szerető otthonra vágyik, ahol a Gazdi társként tekint rá, és sosem hagyja el. ❤

 

 

Fontos! Ha megtetszettem neked, kérlek, csak abban az esetben jelentkezz örökbefogadónak, ha egy életre elköteleződnél velem kapcsolatban és felelős állattartó vagy, akinél a kutya nem kerti dísz, hanem családtag. Vállalod, hogy költözésnél (akár külföldre, akár kertből lakásba, akár másik albérletbe) engem is, mint egy másik családtagodat viszel magaddal és gondoskodsz arról, hogy ha veled bármi történik, nekem akkor is legyen hol és legfőképpen biztonságban élnem.

Örökbefogadás feltételei

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!