Vadállatok Szigete tábor

Vadállatok Szigete táborunkba a környezetvédelem iránt elkötelezett gyerekeket várjuk.

Ezeken a heteken nagyobb távlatokba tekintünk, és az egzotikus vidékek élővilágával foglalkozunk. Ehhez kapcsolódva pedig megismerjük mindennapi tetteink, döntéseink globális környezetvédelmi, természetvédelmi hatásait.

A táborban megtanuljuk a Nulla Hulladékosok 10 pontját, és kreatív ötleteket adunk a mindennapok megszépítéséhez.

Beszélünk a Föld aktuális problémáiról, részletesen érintve az állatvédelem és természetvédelem nehézségeiről, de keresve a megoldást, hogy a táborlakók az üzenetet minél több emberhez elvigyék. 

Szerdán, a Fővárosi Állat- és Növénykertbe látogatunk el, ahol azt is megtudjuk, hogyan vettek részt az állatok a történelem formálásában.

Választható időpontok: 
Július 11.–15.
Augusztus 8.–12. 

Részvételi díj: 45.000.-Ft (mely tartalmazza a napi háromszori étkezés, külső-belső programok, kézműves foglalkozások, kirándulás, táborzáró ajándék költségeit)

Testvérkedvezmény: 10 % (második gyermek részvételi díjában érvényesíthető)

Előleg: 15.000.-Ft (gyermekenként és turnusonként)

Jelentkezni az online kérdőív kitöltésével lehet.
Kérjük, a jelentkezés elküldése után 5 napon belül legyen szívesen befizetni az előleg összegét.
A jelentkezés csak az előleg befizetésével válik aktívvá. 
A tábori díj fennmaradó összegét, a tábor kezdete előtt legkésőbb 7 nappal kell befizetni. Az esetleges kedvezményt a második részletből lehet igénybe venni.

A befizetés személyesen a Rex Alapítvány Állatszigetén (1046 Bp. Óceánárok utca 33.) nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 10 – 16 óra között) a recepción lehetséges. A gyorsabb adminisztráció miatt javasoljuk ezt a megoldást. 
Vagy történhet banki átutalással is a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra (10402283-22802398-00000000). Utóbbi esetben kérjük, hogy a befizetésről szóló igazolást email-en megküldeni szíveskedjék az oktatas@rex.hu email címre. FONTOS, hogy a közlemény rovatban a gyermek neve, a tábor dátuma és címe fel legyen tüntetve.

 

Jelenleg nem áll rendelkezésre választható időpont, így NEM tudsz most jelentkezni, kérjük, látogass el később is hozzánk.

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!