Programok

Nyári táborok az Állatszigeten

Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

2022 nyarán is szeretettel várjuk napközis táborainkba az állatszerető gyerekeket.

Ebben az évben három tematikus tábort kínálunk. A Csodálatos Állatdoki táborba az Állatorvosi munka iránt érdeklődő, felső tagozatosokat várjuk. A Vadállatok Szigete táborba az egzotikus tájak állatvilága iránt érdeklődőket hívjuk elsősorban. Természetfürkész, táborunkat azoknak ajánljuk, akik a szűkebb környezetünk élővilágára kíváncsiak. 
Az ötnapos táborozás során a gyerekek megismerkednek az Állatsziget lakóival, részt vehetnek némelyikük etetésében, gondozásában.
A tábori tematikánk érdekes előadásokat, gyakorlatokat, terepi programokat és sok mozgásos feladatokat tartalmaznak. Hetenként egy-egy napot külső helyszínen töltünk. 

Fontos kérés a Szülők felé:
Mivel táborainkban napi szinten találkoznak a gyerekek állatokkal, illetve olyan témájú előadással, ami megfelelő érettséget kíván, csak olyan gyermek jelentkezzen, aki felkészült erre és szívesen bővíti ismereteit az állat-, és természetvédelem területén.
Alaposan fontolják meg a jelentkezést, ha a gyermeknek bármilyen állattal ellenérzése, vagy fóbiája van.
A táborban egyéni érzékenyítésre nincs lehetőségünk, viszont más alkalommal szívesen segítünk bizonyos félelmek leküzdésében.

Napközi otthonos táboraink helyszíne a Rex Állatsziget.

Időpontok:
Június 27.–július 1.  Természetfürkész tábor (8-tól 15 éves korig)
Július 04.–08.          Csodálatos Állatdoki tábor (11-től 15 éves korig) A turnus betelt.
Július 11.–15.          Vadállatok Szigete tábor (8-tól 15 éves korig)
Július 25.–29.          Természetfürkész tábor (8-tól 15 éves korig)
Augusztus 1.–05.     Csodálatos Állatdoki tábor (11-től 15 éves korig)
Augusztus 8.–12.     Vadállatok Szigete tábor (8-tól 15 éves korig)

A JELENTKEZNI ITT A WEBOLDALON ELÉRHETŐ JELENTKEZÉSI LAPON LEHET.
Várunk szeretettel! 

Részvételi díj: 45 000 Ft
(mely tartalmazza a napi háromszori étkezés, külső-belső programok, kézműves foglalkozások, kirándulás, táborzáró ajándék költségeit)
Testvérkedvezmény: 10 % (második gyermek részvételi díjában érvényesíthető)

Foglaló: 15.000.-Ft (gyermekenként és turnusonként)

Jelentkezni a táborok leírásánál található jelentkezési lapon lehet.

Kérjük, a jelentkezési lap elküldése után 5 napon belül legyen szívesen befizetni a foglaló összegét. A jelentkezés csak a foglaló befizetésével válik aktívvá. 

A befizetés történhet személyesen a Rex Alapítvány Állatszigetén (1046 Bp. Óceánárok utca 33.) nyitvatartási időben (keddtől vasárnapig 13 – 16 óra között) a recepción. Vagy történhet banki átutalással is a K&H Banknál vezetett bankszámlánkra (10402283-22802398-00000000), ebben az esetben kérjük, hogy a befizetésről szóló igazolást email-en megküldeni szíveskedjék az oktatas@rex.hu email címre. FONTOS, hogy a közlemény rovatban a gyermek neve, tábor dátuma és címe fel legyen tüntetve.

A tábori díj fennmaradó összegét kérjük, a tábor kezdete előtt legkésőbb 7 nappal befizetni. Az esetleges kedvezményt a második részletből lehet igénybe venni.

Testvérkedvezmény: 10% kedvezmény, ami a második gyermek részvételi díjában érvényesíthető.  

Tábori menetrend:

7.30-8.30 ügyelet
8.30-15.30 programok
15.30-16.00 ügyelet

Táborral kapcsolatos további kérdéseket az oktatas@rex.hu email címen várjuk.  

Rövid ismertető a táborokról:

Természetfürkész tábor

Természet fürkész, táborainkba azokat a gyerekeket várjuk, akik szívesen gyűjtenek tücsköt-bogarat, és szeretnének többet megtudni róluk. Interaktív programjaink során a Farkaserdő tágabb környezetének természeti értékeit fedezzük fel. Szakértők által vezetett terepi programjainkon mindenki felfedezővé válik.

További infó, jelentkezés
Természetfürkész tábor

Vadállatok Szigete tábor

Vadállatok Szigete táborunkba a környezetvédelem iránt elkötelezett gyerekeket várjuk. Ezeken a heteken nagyobb távlatokba tekintünk, és az egzotikus vidékek élővilágával foglalkozunk. Ehhez kapcsolódva pedig megismerjük mindennapi tetteink, döntéseink globális környezetvédelmi, természetvédelmi hatásait.

További infó, jelentkezés
Vadállatok Szigete tábor

Csodálatos Állatdoki tábor

Csodálatos Állatdoki táborunkba az állatorvosi hivatás iránt érdeklődő felső tagozatos diákokat várjuk. Az elmúlt évek táborozóinak kérései alapján az ifjú állat doki jelöltek ez alkalommal még több gyakorlat, és még izgalmasabb interaktív program segítségével nyerhetnek bepillantást az állatorvoslás rejtelmeibe. 

További infó, jelentkezés
Csodálatos Állatdoki tábor
Támogatom a rex alapítványt
forinttal!