Állatsziget

Látogatóknak

Általános információk

Biztonságos Állatsziget, Biztonságos örökbefogadás!

Szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy tekintettel a világon eluralkodott és Európában frekventáltan jelenlévő pandémiás helyzetre az ÁLLATSZIGET 2020. október 23-TÓL VISSZAVONÁSIG ZÁRVA TART!

Az örökbefogadás természetesen zavartalanul működik!

Kérjük, keressétek munkatársainkat a recepción, örömmel állnak rendelkezésre.

Hogy megkönnyítsük az örökbefogadási procedúra menetét, a követlezőket javasoljuk a leendő gazdiknak.

1. lépés: Tájékozódjatok az  örökbefogadói feltételeinkről weboldalunkon: Örökbefogadási feltételek

2. lépés: Tekintsétek meg örökbefogadható védenceinket: Örökbefogadható állatok

3. lépés: Válasszátok ki a szimpatikus kutyát vagy macskát!

4. lépés: Töltsétek le és kitöltve küldjétek be irodánkba a kutya vagy macska örökbefogadói      kérdőivet: Örökbefogadási feltételek   (2. bekezdés, link)

5. lépés: Telefonon vagy e-mailben keressétek munkatársainkat az örökbefogadási irodában és jelezzétek, hogy kit választottatok és kitöltve beküldtétek  az örökbefogadói kérdőívet: Tel: 06-1-230-4080, e-mail: rexiroda@rex.hu

Az ígények egyeztetése után, munkatársaink egy időpontot fognak megbeszélni veled, amikor személyesen is bemutatnak a kiválasztottnak és elkezdődhet az ismerkedés!

Köszönjük az együttműködést!

 

Örömmel látunk minden kedves érdeklődőt látogatóként, önkéntesként, örökbefogadóként és támogatóként egyaránt. Az Állatsziget egységei egész évben, keddtől péntekig 13 – 17 óra között, szombaton és vasárnap 10:00 - 17:00 óra között ingyenesen látogathatók.
A Rex Állatszigetet mindenki saját felelősségére látogathatja. Kiskorú csak szülői felügyelettel tartózkodhat az Állatsziget területén. Kutyák csak pórázon vezetve léphetnek be az Állatszigetre és a fenti pályát kizárólag kutyaiskola idején az iskolát vezető oktató jelenlétében használhatják. (a kutyaiskola füves területét egyénileg használni tilos és balesetveszélyes! Ezért kérjük, hogy azt kutyaiskola időn kívül NE használják! )
A Rex Állatszigeten videó és fényképfelvételek készülhetnek a látogatókról.  A Rex Állatsziget egész területén tilos a dohányzás és alkoholfogyasztás.

Kérjük, óvja az élővilágot és a tisztaságot, ennek érdekében kérjük a kutyapiszok összeszedését!

Támogatom a rex alapítványt
forinttal!