Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Vénusz számára új családot hozott a Macskák Világnapja!

Február 18-án, szombaton rendkívüli macska-örökbefogadó napot tartottunk a Rex Állatszigeten. A Macskák Világnapja alkalmából létrehozott rendezvényen a bújóstól a játékosig, a tornásztól a rövidtávfutóig számos szeretetreméltó, doromboló négylábú várt kétlábú társára. Több társával együtt, Vénusz is gazdára talált.

A rendkívüli örökbefogadó napon a vendégek közelebbről is megismerkedhettek védenceinkkel. Ennek érdekében létrehoztunk egy macskakávézót, aminek nem titkolt célja volt, hogy a vendégek körül mászkáló cicák szépen-lassan a szívükbe is belopják magukat. Több örökbeadás jelenleg is folyamatban van. 
Vénusz is a szerencsések között volt. A fiatal cica lány 2016 áprilisában került a Rex Állatszigetre, megmentője a kocsik között kóborolva talált rá. Vénusz hamarosan beilleszkedett a többi cica közé, és az elmúlt 10 hónapban töretlenül várta, hogy valaki érte jöjjön. A Macskák Világnapja meghozta számára a várva-várt otthont: új gazdája kifejezetten egy nyugodt, felnőtt cicát keresett.


Lexi 2016. május végén, 5 társával együtt került a Rex Alapítvány gondozásába Sárospatakról. A képeken láthatjátok milyen állapotban volt amikor bekerült. Lexi több hónapos kezelés után fizikálisan és mentálisan is rendbe jött, így megindulhatott a gazdikeresés számára. Nem kellett sokáig várnia. Ma már boldogan él gazdáival! :)

Kiemelt támogatóink