Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Önkéntesség

A Rex Kutyaotthon Alapítvány munkatársai állatvédelmi, állatmentési munkájuk során rengeteg segítséget kapnak önkéntes segítőktől. A segítségnyújtás lehetőségei sokrétűek, így szinte biztos, hogy valamennyi önkéntesünk megtalálja a neki leginkább testhezálló feladatot. Alapítványunknál szeretettel várjuk mindazokat akik önkéntes munkájukkal szeretnék támogatni tevékenységünket.
 
Önkéntesnek jelentkezhet az, aki elmúlt 16 éves, de abban az esetben ha a 18. életévét még nem töltötte be, szülői beleegyező nyilatkozat szükséges. 8-16 éves kor közötti gyermek csak a szülővel együtt, szülői felügyelet mellett segítheti munkánkat és a szülőnek kell önkéntesként regisztráltatnia magát. Kutyasétáltatásnál ez azt jelenti, hogy csak kísérhetik szüleiket, a pórázt nem vehetik át és nincs társpóráz sem.
 
Az önkéntes munka feltétele az önkéntes képzésen való részvétel, ami egy balesetvédelmi oktatással egybekötött két órás elfoglaltság, melynek végén egy jognyilatkozat aláírásával jön létre az önkéntes jogviszony. Fontos, hogy csak e jogviszony meglétével lehet nálunk bárminemű önkéntes munkát végezni.
 
Ha Ön is szeretne önkéntesként bekapcsolódni a Rex Alapítvány tevékenységébe, töltse ki jelentkezési lapunkat "Az önkéntes miben segíthet?" című fül alatt.

Kiemelt támogatóink