Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Önkéntes képzés

Képzési lehetőségek

Kedves Érdeklődők!
A kialakult járványhelyzet miatt átmenetileg fel kellett függesztenünk önkénteseink tájékoztató alkalmait.
Belső térben nem tudjuk biztosítani a kért biztonsági feltételeket, a külső Kocsiszínben meg hideg van a téli időszakban.

Előre láthatóan tavasszal lesz lehetőségünk a most ismert feltételekkel újra indítani önkéntes képzéseinket.
Kérjük fentiek elfogadását, ha esetleg kérdésük lenne, az önkéntességgel kapcsolatosan várjuk leveleiket az oktatas@rex.hu címre.
Köszönjük megértésüket.


Képzésre / előadásra csak regisztrált önkéntesek jelentkezhetnek! Kérjük, először regisztrálj önkéntesnek, várd meg amíg kollégánk értesít a regisztráció megtörténtéről, majd utána jelentkezz képzésre!!!

"Arra vágyom, hogy nagy nemes célokat érjek el, de fő kötelességem az, hogy apró feladatokat nagy nemes feladatként teljesítsek." (Helen Keller)
A Rex Kutyaotthon Alapítvány csapata mert egy nagyot álmondi! Célul tűzte ki az ember - állat és az ember - ember harmonikus együttélésének, együttműködésének biztosítását. Ezért a mindennapokban is változást kíván bevezetni, amivel sokkal hatékonyabban tudunk együttműködni. A harmonikusabb, hatékonyabb munkához szükséges Önkéntes képzésünk 2016. szeptember 1-én indul, mely az aktív segítő munkához elengedhetetlen.

A képzés célja, hogy a Rex Állatsziget Önkétesei szakmailag egy magasabb szintre kerüljenek, ezzel is segítve a gazdára váró állatok örökbefogadási esélyét.
 
A képzés felépítése: új, célok, új működési morál, ki és hogyan lehet önkéntes, hárzirend ismertetése, balesetvédelmi oktatás, kutyasétáltatással kapcsolatos szakmai továbbképzés, kutyakommunikáció.
Az önkéntes képzés is ennek a folyamatnak a része.

Előadások:
2020.10.31.        12:00 - 14:00 óra között BETELT 

Új időpontokat csak akkor tudunk megadni, ha a járványhelyzet lehetőséget ad a közösségi programokra. Kérjük figyeljék weboldalunkat.


  

 

Kiemelt támogatóink