Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Csodálatos Állatdoki tábor:
Az elmúlt évek táborozóinak vágyai alapján idén is indítunk állatorvosi tábort az Állatszigeten. Az ötnapos napköziotthonos tábor célja, hogy a gyermekek szakavatott előadók és izgalmas interaktív programok segítségével sajátíthassák el azokat a tudnivalókat, melyek az állatok igényinek megismeréséhez, valamint az állatbetegségek megelőzéséhez, felismeréséhez és kezeléséhez szükségesek. A színesen illusztrált előadások, állatbemutatók, élményrendelések és gyakorlati foglalkozások a társállatokkal, gazdasági haszonállatokkal és a vadon élő állatokkal kapcsolatos állatorvosi teendők megismerése mellett alkalom nyílik egy különleges állatkerti kirándulásra, valamint a Rex Kisállatrendelő műhelytitkaiba bepillantani.
A tábor időpontja: 2020. július 20-24.
A nyári napközis tábor részvételi díja: 36.000 Ft (napi háromszori étkezéssel, kirándulással és a táborzáró eseménnyel).
Jelentkezés: Táborba 11 éves kortól lehet jelentkezni, az oktatas@rex.hu címen. A levél beérkezése után a jelentkezési lapot, valamint a további teendőkről, részvételi díj fizetésének feltételeiről, válaszlevélben küldünk tájékoztatást.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 

Kedves Szülők!

2020. nyarán is sok szeretettel várjuk az állatszerető fiatalokat Zsibongó természet elnevezésű, 5 napos, napközi otthonos táborainkba a Rex Állatszigeten.
Felhívjuk minden érdeklődő szülő figyelmét, hogy táborunk állat- és természetvédelmi témákat, előadásokat, terepi foglalkozásokat foglal magába!
Egyéni érzekenyítésre a táborok alatt nincs lehetőség!
Így, ha a gyermek bármely állattal kapcsolatban különös ellenszevet érez vagy komoly fóbiával bír, úgy kérjük a kedves szülőt, feltétlenül gondolja át a táborba jelentkezést. 

A tábori foglalkozások alatt 20 gyermek mellett nincs lehetőség az egyéni érzékenységekkel foglalkozni, érzékenyítő foglalkozásokat tartani adott gyermek számára!

A tábori órarend különböző előadásokat, terepi gyakorlatokat, feladatok elvégzését foglalja magában, nagyrészt állatvédelmi és természetvédelmi témában.
Ezért főként azoknak a gyerekeknek a jelentkezését várjuk, akik érdeklődést mutatnak a téma iránt és szívesen vesznek részt ilyen jellegű előadásokon, játékokban, feladatokban.

A jelenlegi helyzet azonban szükségessé tette néhány óvintézkedés bevezetését, változtatásokat az előző évekhez képest.
A turnusok maximális létszáma 20 fő. Minden gyermek csak egy turnusba jelentkezhet, nincs lehetőség több turnusra egyszerre jelentkezni.
Amennyiben valaki több turnusra is szeretne jönni, úgy kérjük, jelölje meg melyik időpont az elsődleges és e-mailben külön jelezze, hogy melyik turnus jöhet még szóba számára.
Amennyiben nem töltődnek fel bizonyos határidőig a turnusok, úgy van lehetőség oda még bekerülni azoknak, akik valamelyik turnusra már jelentkeztek.
 
A nyári napközis tábor részvételi díja: 36.000 Ft (napi háromszori étkezéssel, kirándulással és a táborzáró eseménnyel).
 
Testvérkedvezmény vagy Újpest kártya kedvezmény ( 10 % ) igénybe vehető (a kettő közül csak az egyik, a kedvezménynek nem összevonhatóak).
 

Zsibongó természet: állat- és természetvédelmi tábor időpontjai:
 
június 15. – június 19.                        BETELT!
június 29.– július 3.                            BETELT!   
július 13. – július 17.                          BETELT! 
július 27- – július 31.                         BETELT!   
augusztus 10. – augusztus 14.        BETLET!    

 
7-14 év közötti gyermekek jelentkezését várjuk!
 
Nyári táboraink napirendje: 

7:30 - 8:30 - ügyelet
8:30 - 15:30 - előadások, foglalkozások
15:30 - 17:00 - ügyelet
 
A napközis tábor jelentkezési lapját a rita@rex.hu e-mail címre várjuk, a táborral kapcsolatban a 06-30-571-0054-es telefonszámon lehet érdeklődni hétfőtől péntekig 9 – 15 óra között!
 
Táborainkba jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése még nem garantálja a táborban való részvétel lehetőségét!!
A jelentkezési lapokat beérkezési sorrendben dolgozzuk fel. Ahogy elérjük az adott turnusban a maximális létszámot, úgy több gyermeket fogadni már nem tudunk abban a turnusban.
Erről mindenkit tájékoztatni fogunk, de a feldolgozás minimum 2-3 napot igénybe vesz, így szíves türelmüket kérjük.
Az adott turnusokba bekerült gyerekek szüleit a további teendőkről, részvételi díj fizetésének feltételeiről, e-mailben tájékoztatjuk.


TÁBORI JELENTKEZÉSI LAP


 

Kiemelt támogatóink