Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Külsős rendezvények

Kutyás futás a Káposztásmegyeri Napokon az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztiválon!

 
Időpont: 2020. szeptember 26.

 
Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata, Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat, valamint a Rex Kutyaotthon Alapítvány szervezésében kerül megrendezésre a Kutyás futóverseny.
A futóversenyre nevezni a www.rex.hu oldalon keresztül online, illetve a Futó Fesztivál napján 12:30-ig a Rex Alapítvány standjánál lehet.
 

A futóverseny időpontja: 2020. szeptember 26. szombat
Start: 13.00 órakor.

Kérjük a résztvevőket, hogy a start előtt legalább 30 perccel, 12.30-kor jelenjenek meg a helyszíni regisztrációs pultnál és jelentkezzenek be. A Rex Alapítvány standja 11 órától elérhető a helyszínen!
 
Nevezés és részvétel: A sporteseményen mindazok a futók vehetnek részt, akik a határidőig jelentkeznek, a kiírási szabályokat elfogadják, egészségi állapotuk, valamint kutyájuk egészségi állapota lehetővé teszi az indulást.
A kutya nevezéséhez szükséges az érvényes oltási könyv, az állatnak microchippel kell rendelkeznie. A kutya, a rendezvény ideje alatt nem engedhető szabadon, futás közben hámmal, valamint pórázzal, vagy derékhevederrel kell rögzítenie és kontroll alatt tartania a résztvevőnek. A Kutyás Futáson tüzelő szuka kutyával nem lehet részt venni! Csak jól szocializált, fegyelmezett, a gazdi által kontroll alatt tartható kutya vehet részt a futáson!
A Futó Fesztiválon mindenki csak saját felelősségére vehet részt. Felhívjuk a Futó Fesztiválon résztvevők figyelmét a közlekedési szabályok, valamint a közterületi kutyasétáltatás szabályainak betartására.
A Futó Fesztivál résztvevője felelős a kutyája által okozott esetleges károk megtérítéséért.
Kérjük, mielőtt jelentkezel, olvasd el a Felelősségvállalási Nyilatkozatot!! (lent)
 
Nevezési díj a kutyás futáson résztvevők számára nincs de adományokat szívesen fogadunk a védenceink számára.
 
Díjazás: Az elért helyezésekért külön díjazást nem adunk, a kutyás futás minden résztvevője emlék oklevelet kap.
 
Járványügyi előírások: kérünk mindenkit, hogy szájmaszkkal készüljön. A regisztrációs pultnál a regisztráció, illetve az előregisztráltaknak a bejelentkezés szájmaszkban történjen. Ez a várakozás és a futás alatt nem kötelező viselet. A kutyák miatt egyébként is tartan illik a minimum 1,5 méteres távolságot mind a várakozásnál, mind a rajtnál, mind pedig a futás alatt.
A futás után a Rex Alapítvány standjánál, ismét maszkban, átvezetőek az oklevelek.
 
A Kutyás Futásra online lehet jelentkezni  ITT !

FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT 

Kiemelt támogatóink