Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Örökbefogadott állat

Örökbefogadás

Szotyi (Pacsi 7.-Nózi)

Kutya

Kan

0

keverék

Nem ivartalanított

1. szint2. szint3. szint

2017.08.15.

kicsi

Ideiglenes örökbefogadónál

Rólam

2017. novemberében fogadtak örökbe a Rex Alapítványtól, de gazdám-életében beállt változások miatt-nem tud megtartani. Nagyon szeretne nekem felelős, végleges gazdát találni, hogy ne kelljen vvisszakerülnöm a menhelyre. A koromnak megfelelő oltásokkal és mikrochippel is rendelkezem. Ivartalanítási kötelezettséggel, a Rex Alapítvány örökbefogadási feltételeivel vagyok örökbefogadható. Jellemzésemként álljanak itt gazdám sorai:

Szotyi hihetetlenül kedves, elképesztő gyorsan tanul és meglepően könnyedén alkalmazkodik az új helyzetekhez, körülményekhez. Eleinte fél kicsit, de ha már egyszer megtapasztalt valamit, másodjára már nagyon bátran és lelkesen megy bele.
Gyönyörű kiskutya, fekete-fehér egyveleg, a kis pofiján olyan, mintha a jin-jang jel lenne, a teljesen ésszerűtlenül elhelyezett, itt-ott felbukkanó fehér foltjai még különlegesebbé teszik. Mérete felnőtt korára kicsi-közepes lesz.
Ez a kivételes kiskutya tényleg nagyon különleges és megérdemli, hogy igazán szuper gazdija legyen... :)
Nagyon fontos lenne, hogy az új gazdija/gazdijai sokat foglalkozzanak vele, mert nagyon igényli a figyelmet és a közös játékidőt. A sok futás, mozgás is elengedhetetlen, jó lenne, ha kertes házba tudna kerülni. Érdeklődni utána a következő telefonszámon lehet:06-20-775-1998.