Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Örökbefogadott állat

Örökbefogadás

Jimmy

Kutya

Kan

0

csivava keverék

Ivartalanított

1. szint2. szint3. szint

2011.10.01.

kicsi

Állatsziget

Rólam

Október 4-én érkeztem, 12 társammal együtt. Én is a Söjtöri szaporító telepről lettem mentve. Eddigi életemben szinte semmi jó nem történt velem! Rettegtem mindentől és ez még a mai napig kísért!
Persze itt sok szeretetet és törődést kapok, de az elmúlt évek kirekesztettségét, elhanyagoltságát nehéz néhány hét alatt pótolni.
A mai napig menekülök az ember elől. Persze ha utolér, akkor már hagyom, had történejen bármi... igaz, hogy ilyenkor mindig simogatást és szeretetet kapok, de ettől én még ugyan úgy félek! Viszont nem vagyok agresszív, kicsit sem!! Nem harapok, nem kapok oda az engem simogató kézhez. Inkább csak csendben tűrök! Biztos eljön az az idő, amikor már el tudom fogadni, hogy az ember jelenléte jót jelent. 
Sajnos jelenleg még a sétákra sem igazán vagyok rávehető, hiszen sosem volt olyanban részem, azt sem tudom mi az a póráz, mi az a séta!
De sok türelemmel, törődéssel, szeretettel biztosan sikerül majd idővel megnyílnom!
Ha segítenél nekem ebben, ha lennél a gazdám aki megmutatja nekem, hogy mennyive szebb lehet az élet, mint amit eddig én tapasztaltam, akkor vedd fel a kapcsolatot az Alapítvánnyal. Biztosan sokszor ki kell gyere hozzám látogatóba mielőtt végleg hazavihetsz, de legalább lesz időnk megismerni egymást!