Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Örökbefogadott állat

Örökbefogadás

Jaffa

Kutya

Szuka

vizsla keverék

Ivartalanított

1. szint2. szint3. szint

2009.08.01.

közepes

Állatsziget

Rólam

affa és a Rex Alapítvány kapcsolata több mint 4 évvel ezelőtt kezdődött..
Akkor került hozzánk a 2 év körüli, vizsla keverék, kissé hiperaktív hölgy. Jaffa már akkor is gyönyörű volt, tele energiával! Persze mindenkit lenyűgözött, de már akkor is tudtuk, hogy nem lesz egyszerű megfelelő gazdit találni számára, mert a szimpla sétákkal még korántsem volt kielégítve mozgékony, kíváncsi, örökmozgó természete. Sajnos az elmúlt közel 5 év alatt sikertelen volt Jaffa végleges örökbeadása. Bár elmondtuk, hogy nagyon aktív, hogy sok foglalkozást igényel, hogy le kell kötni a kitörő energiáját, kiderült a végén, hogy ez a hétköznapokban mégsem annyira egyszerű feladat, mint ahogy az örökbefogadó gondolta. Így Jaffa visszakerült a gondozásunkba. 
Ma már több mint 6 éves. Energiájából keveset veszített, még mindig kirobbanó formában van!
Igényli, hogy le legyen mozgatva, szellemileg és fizikálisan is meg legyen dolgoztatva! Ennek hiányában hajlamos rongálni a lakásban.
Így mindenképpen olyan helyet keresünk számára, ahol kert is van, így nincs egész nap lakásban, ha a gazdi nem tartózkodik otthon. Persze a kert sem elégíti ki igényeit, így a hosszú séták, kirándulások, a gazdával való közös sport (nagyon ügyesen és kitartóan fut együtt az emberrel) sem maradhat ki az életéből!
Ezért hát egy hasonlóan aktív életet élő gazdát keresünk számára, aki ezt az aktivitást megosztja Jaffával is, mindemellett pedig biztosítja számára azt a szeretet és gondoskodást, amit megérdemel!
Hiszünk abban, hogy eljön egyszer ez a nap!