Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Örökbefogadás

Bencike

Macska

Kan

cirmos-fehér

európai rövidszőrű

Ivartalanított

1. szint2. szint3. szint

2012.

Nagy

Állatsziget

Rólam

Kedves Állatbarát! A nevem Bencike, és szeretnék segítséget kérni tőled.
Elmesélem a történetemet: kicsi korom óta egy kedves, idős hölgy volt a gazdám. Hosszú évekig éltünk együtt nagy-nagy szeretetben és szimbiózisban. Csak mi voltunk egymásnak: a gazdim és én. Nyugalomban, békességben teltek napjaink. Gazdim sokat beszélgetett velem, és én mindig figyelmesen meghallgattam őt. Azt hittem, ez mindig így lesz, és soha nem kell elválnunk egymástól. Azonban sajnos nem így történt.
Gazdám súlyos beteg lett, és 2018. októberében elhunyt. Egyedül maradtam. Gazdám rokonai azt akarták, hogy az állatorvos altasson el engem, mert nem akartak velem foglalkozni. Szerencsére egy nagyon kedves hölgy, aki gazdámat is segítette és én is jól ismertem, ezt nem engedte. Miután gazdám kórházba került, egy hétig ő járt hozzám, hogy megetessen, gondoskodjon rólam, Mivel nem tudott magához venni, felvette a kapcsolatot a Rex Alapítvánnyal, és kérte, hogy segítsenek az elhelyezésemben és abban, hogy új otthonra találhassak.
Október 15-én érkeztem az Alapítványhoz. Szeretett gazdám elvesztése és a megszokott környezetemből való kiszakadás miatt nagyon szomorú vagyok. Korábban soha nem voltam a lakáson kívül máshol. Csak a gazdámat, és az előzőekben említett megmentőmet ismertem. Minden nagyon új és nehéz most nekem. Egész nap bánatosan fekszem a helyemen, és nehezen fogadom el, hogy közeledni próbálnak felém a gondozóim. Nem vagyok agresszív, de félek és búslakodom.
Nagyon szeretnék újra tartozni valakihez, szeretném, ha én lehetnék valakinek a társa. Biztosan időbe telik, mire új gazdáimat és új otthonomat megszokom, elfogadom, de ha szeretettel, türelemmel fordulnak felém, meg fogom hálálni.
Mivel nyugodt cica vagyok, és eddigi életemben is nyugodt körülményekhez szoktam, hasonló gazdi(ka)t és otthont keresek. Idősebb ember(ek)nek is nagyon jó társa lehetnék, illetve nagyobb, komolyabb gyermek mellé is szívesen költöznék. Kizárólag lakásban szeretnék élni.
Igazán nagytermetű cica vagyok (már-már oroszlánJ), súlyom 8 kg körül mozog. Szívesen eszem bármit, nem vagyok válogatós. Természetesen ivartalanítva vagyok, a szükséges védőoltásokat megkaptam és mikrochippel is rendelkezem. A fertőző macskabetegségekre vonatkozó szűrővizsgálatokat is elvégezték nálam: mindegyik negatív lett.
Ha úgy érzed, hogy szerető, felelős gazdám lennél és végleges otthont tudnál biztosítani nekem, ha úgy érzed, hogy van számomra türelmed és időd, hogy összeszokjunk, és így esélyt tudsz adni arra, hogy újra boldog cica lehessek, kérlek vedd fel a kapcsolatot a Rex Alapítvánnyal, hogy mielőbb találkozhassunk!
Ha családtagjaid, barátaid, ismerőseid között van olyasvalaki, akivel szerinted éppen egymáshoz illünk, kérlek mesélj neki rólam!
Köszönettel:
                    Bencike