Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Örökbefogadás

Stefánia

Kutya

Szuka

0

staffordshire terrier keverék

Ivartalanított

1. szint2. szint3. szint

2016.08.20.

Közepes

Állatsziget

Rólam

2017. Augusztus 22-én kerültem a Rex Alapítvány gondozásába! Budapesten a IV. kerületben egy Hotelba mentem be, az ott dolgozók keresték meg az Alapítványt!
Szerintem volt gazdám, csak elcsavarogtam és ő nem szeretett annyira, hogy meg akarjon találni.... persze lehet, hogy egyszerűen csak utcára tett, nem tudom és valószínűleg sosem fogom megtudni.
Emberekkel kedves és barátságos vagyok! Szeretek sétálni, játszani! Más kutyákkal is össze lehet engedni, alapvetően elvagyok más kutyák társaságában, bár kissé dominánsan viselkedem, így mindenképpen egyedüli kutyának javasolnak gondozóim és én is ennek örülnék! Az eddigi tapasztalatok alapján hajlamos vagyok a rombolásra a lakásban, és sajnos a szobatisztaság sem tartozik az erősségeim közé. Mivel aktív, energikus kutya vagyok, nagyon fontos, hogy energiáimat mennyiségi és minőségi elfoglaltsággal vezethessem le-abban az esetben is, ha családi házba fogok költözni. Ha ezt biztosítja számomra leendő gazdám, várhatóan kevésbé hajlok majd arra, hogy én keressek "feladatokat" a magam számára.