1%
1% felajánlás1 % rendelkező nyilatkozat 1% köszönet
 

Tudnivalók 1% felajánlóknak!

Kedves Állatbarát!

Kérjük, ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át a bajba jutott állatoknak!

Hogyan rendelkezhet?

- Adóbevallása részeként vagy attól függetlenül május 20-ig online, Ügyfélkapun keresztül, postai úton vagy a NAV ügyfélszolgálatokon személyesen.

- Ha már elkészült az adóbevallása, de elmulasztotta felajánlani adója 1%-át, kérjük, töltse ki ezt a nyilatkozatot, tegye borítékba és adja postára bármelyik NAV ügyfélszolgálatára címezve május 20-ig! A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le és a ragasztott felületen átnyúlóan írja alá.

- Amennyiben adóbevallását a NAV készíti el és tervezetét online, az Ügyfélkapun keresztül ellenőrzi, akkor is lehetősége van az elektronikus felületen az SZJA 1+1 %-áról rendelkezni május 20-ig.

- Amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2019. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

- Ha az adóbevallás (elektronikus vagy nyomtatott változatának) EGYSZA jelű lapját használja, erre a nyomtatványra nincs szüksége. Ebben az esetben csak másolja át a Rex Kutyaotthon Alapítvány adószámát (18015676-1-41) és töltse ki adataival a megadott mezőket.

Amennyiben hozzájárul (nem kötelező), hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét közöljék velünk, akkor szándékát az erre vonatkozó kockában jelölje „X”-szel, és töltse ki „Az adózó neve” mezőt és „Az adózó postai levelezési címe” és/vagy „Az adózó elektronikus levelezési címe” mezőket. Hálásan megköszönjük Önnek, ha minket választ! Az Ön által megadott adatokat kizárólag a közhasznú tevékenységünkkel kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatásra használjuk fel.


A Rex Kutyaotthon Alapítvány
adószáma: 18015676-1-41

Köszönjük, hogy adója 1%-ával védenceinket támogatja!


Mi történik ha nem ajánlom fel az 1%-ot?

Amennyiben az adófizető állampolgár nem rendelkezik az egy százalék felajánlásáról, úgy az összeg az állam pénztárában kerül, mint befizetett adó.

 

1 % hírlevél


 

Rex Kutyaotthon Alapítvány - állatsziget
1048 Budapest, Óceánárok utca 33. Nyitva tartás: 10:00-17:00, keddtől vasárnapig.
Telefon: 230 4080 • Fax: 435 0533 • e-mail: rexiroda@rex.huwww.rex.hu
Rex Kutyaotthon Alapítvány 2018 Minden jog fenntartva!