1%
1% felajánlásMit kell tudni 1 % felajánlóknak 1% köszönet
 
állatmentés

allatmento

Adó 1%-os felajánlása életet ad!

Tisztelt Állatbarát!

Az élet sokkal kegyetlenebb azokkal, akik nem tehetnek semmit sorsuk alakulásáért. Alapítványunk az elmúlt 26 évben több mint 15 000 sorsára hagyott négylábút mentett meg, rehabilitált és adott örökbe. Mindez azonban csepp a tengerben. Évente több ezer társuk pusztul el magára hagyottan, és számuk egyre csak szaporodik.

Támogatom a bajba jutott állatokat adóm 1%-ával.
Letöltöm a rendelkező nyilatkozatot!

A korábbi évektől eltérően az adó 1%-ának felajánlására vonatkozó rendelkező nyilatkozatát minden adózó 2019. május 20-ig juttathatja el az adóhatósághoz. Tehát az egyéni vállalkozók és az áfa fizetésére kötelezett magánszemélyek, akik egyébként február 25-ig adnak bevallást, ugyancsak május 20-ig érvényesen rendelkezhetnek.

Elektronikus bevallás benyújtásakor is lehetősége van rendelkezni személyi jövedelemadója 1%-áról. Mi több, azok a magánszemélyek, akiknek bevallását az adóhatóság végzi, szintén megtehetik rendelkezésüket akár elektronikus úton, akár postai úton is. Az adóbevallástól eltérő időben is, május 20-ig!

Bármelyik formában is rendelkezik javunkra adója 1%-áról, mi és négylábú védenceink hálásan köszönjük Önnek. Egyúttal szeretettel várjuk Önt az állatszigete, hogy megmutathassuk, mire használtuk jóindulatú felajánlását.

A Rex Alapítvány javára kitöltött Rendelkező nyilatkozat

Ha szeretné, elküldjük Önnek postán a rendelkező nyilatkozatot. Kérjük, írjon a marketing@rex.hu email címre vagy hívja a 1/230-4080-as telefonszámot!

További információt talál az NAV honlapján


1 % hírlevél


 

 
örökbefogadás

orokbefogadas
 
oktatás

oktatas
 
 
Rex Kutyaotthon Alapítvány - állatsziget
1048 Budapest, Óceánárok utca 33. Nyitva tartás: 10:00-17:00, keddtől vasárnapig.
Telefon: 230 4080 • Fax: 435 0533 • e-mail: rexiroda@rex.huwww.rex.hu
Rex Kutyaotthon Alapítvány 2018. Minden jog fenntartva!