Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Mentéseink

Tapiról az első hírek augusztus 24-én jelentek meg:

"NEMCSAK A NYAKÁBA, A LÁBÁBA IS BELE VAN NŐVE A LÁNC!!!!
SENKI KUTYÁJA NÓGRÁD MEGYE EGYIK FALUJÁBAN."

Erre figyeltünk fel, hiszen sajnos számos poszt van a facebookon nehéz sorsú állatokról, akik arra várnak, hogy akad majd aki jobb sorsot tud biztosítani számukra. De sajnos képtelenek vagyunk akár mi, akár más állatvédő szervezetek, mindegyiknek segíteni!
Sokszor kell mérlegelni, hogy ki az akinek tényleg S.O.S segítségre van szüksége!
Úgy éreztük, Tapi ez a kategória, így felvettük a kapcsolatot a poszt készítőjével és pénteken (augusztus 25-én) meg is érkezett hozzánk Tapi. Délután jött, szedálva mert, érthető módon, nem nagyon engedett magához közel senkit.
Tegnap délelőtt már sokkal nyugodtabb volt, a gondozóját farok csóválva fogadta a kennelben és hozzá bújt! https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f6c/1/16/2764.png<3
Az állatorvosi rendelőben, bódításban eltávolították a láncot a nyakáról ami részlegesen már bele volt nőve és a lábából is kiszedték a karabinert! A karabiner át volt szúrva a lábujján!!! 

https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fcb/1/16/1f641.png:(

Ezért nem tudta letenni, ezért ugrált három lábon ki tudja mióta és biztos, hogy nagyon komoly fájdalmai lehettek!!
Most már jól van, a láncot a nyakáról és a lábából és lábáról eltávolítottuk. Már csak gyógyulnia kell, nem csak fizikálisan, de lelkileg is, hogy mielőbb egy méltóbb életet élhessen mint eddig!
Hálás köszönet a segítőknek akik nem hagyták sorsára és a befogását és szállítását is megszervezték kevesebb mint egy nap alatt!
Tapi elindulhat egy szebb, reménytelibb jövő felé!!
 

Ha támogatni szeretnéd az Alapítvány munkáját és védenceit, megteheted akár banki átutalással vagy az adományvonal hívásával is!

Bankszámla számunk: 10402283-22802398-00000000

Adományvonal: 13600 / 44

Online átutalás: http://rex.hu/On-line-atutalas

Pay-pal: https://paypal.me/rexkutyaotthon

Köszönjük!