Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Az Expodom a bajba jutott állatok mellé állt!

A Rex Kutyaotthon Alapítvány számára hatalmas öröm és segítség, hogy a jövőben az alapítványi rendezvényeken az Expodom által felajánlott, kiváló minőségű, gyorsan összecsukható pavilont használhatjuk.

Ezeken a rendezvényeken a felelős állattartartás kultúráját, az állatok szeretetét kívánjuk átadni a hozzánk, illetve a rendezvényekre látogatóknak.
Hiszen hosszú távú célunk az, hogy minél több felelős állattartó legyen és minél kevesebb állat szoruljon segítségre Magyarországon.
 
Alapítványunk az ember és az állatok harmonikus együttélésének biztosítását, a felelős állattartásra való nevelést, a kóbor állatok létszámának csökkentését, valamint az állatok szenvedésének megakadályozását tűzte ki célul.

A legnagyobb rendezvényeinken, a májusi Felelős Állattartás napján és az októberi Állatok Világnapján ezeket az értékeket kívánjuk továbbadni a látogatóknak.Ismét szeretnénk köszönetet mondani az Expodom Kft.-nek azért, hogy munkánkat a jövőben az általa felajánlott party sátor segítségével tehetjük könnyebbé és eredményesebbé!