Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Rexes kutyákért kávéztak pénteken városszerte

Múlt hét pénteken a Hontalan Állatok Világnapján komoly összefogást hirdettünk: felkértünk több budapesti speciality kávézót, hogy segítsék a vendégeik figyelmét felhívni erre a fontos napra és ha lehet ne csupán fogyasztásukkal támogassák a Rex Kutyaotthon lakóit, hanem beszélgessünk, tájékozódjanak és kérdezzenek örökbefogadásról és felelős állattartásról.

Budapesten a Steamhouse Café, a Fekete kávézó, a My Little Melbourne, a Hygge és a Pasarét Bisztró csatlakozott a hagyományteremtő kezdeményezéshez. Ezen a napon egyes helyszíneken felbukkantak önkénteseink és velük együtt régi Rexes lakók, akik azóta boldog gazdis életet élnek.

Nagy sikerünk volt, hiszen számos olyan kérdésre kaphattak választ az érdeklődők, amit eddig esetleg nem volt kinek feltenni. Így tájékozódtak az örökbefogadás menetéről, de a Steamhouse Caféban és a Hygge-ben lehetőségük volt kipróbálni kutyás tudásukat is a Kutyaokos tesztünkkel. A helyes válaszokat adók között az AlpaZoo ajándékcsomagjait sorsoltuk ki, benne számos izgalmas és hasznos kutyás ajándékkal.

Terveink szerint az akciót folytatni szeretnénk, hiszen még a rendezvény napján is volt olyan budapesti – sőt vidéki – vendéglátóhely, akik szívesen csatlakoznának az esemény jövőbeni folytatásához.