Nyári táborok

2018-ban is lesz napközis nyári tábor a Rex Állatszigeten! :)


A 2018-as év nyári napközis tábor turnusait április 3-tól lehet majd látni weboldalunkon!


Zsibongó természet: állat- és természetvédelmi nyári tábor az Állatszigeten!

2018. nyarán is sok szeretettel várjuk az állatszerető fiatalokat Zsibongó természet elnevezésű, 5 napos, napközi otthonos táborainkba a Rex Állatszigeten.

Zsibongó természet: állat- és természetvédelmi táborunk rengeteg izgalmas dologgal várja a hozzánk érkező gyermekeket.

A nyári napközis tábor részvételi díja: 30.000 Ft (napi háromszori étkezéssel, kirándulással és a táborzáró partyval). Testvérkedvezmény vagy Újpest kártya kedvezmény ( 10 % ) igénybe vehető (a kettő közül gyermekenként csak az egyik, a kedvezménynek nem összevonhatóak).

Várjuk minden 6-14 év közötti gyermek jelentkezését!

A 2018-as év nyári napközis tábor turnusait április 3-tól lehet majd látni weboldalunkon! A jelentkezi lap is április 3-tól lesz majd elérhető!
 
A napközis táborra jelentkezők jelentkezési lapját a rita@rex.hu e-mail címre várjuk, a táborral kapcsolatban a 06-30-571-0054-es telefonszámon lehet érdeklődni hétfőtől péntekig 9 – 15 óra között!
 
Táborainkba jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezési lap beérkezése után a további teendőkről, részvételi díj fizetésének feltételeiről, e-mailben küldünk tájékoztatást. 

A jelentkezések a tábori jelentkezési lap beérkezési sorrendjében kerülnek iktatásra. A jelentkezési lap leadása még nem garantálja az adott turnusba történő bekerülést. Erről visszaigazoló e-mailt küldünk!

A jelentkezési lap INNEN tölthető le!

A nyári tábor órarendje INNEN tölthető le!
 Kiemelt támogatóink

teszt
AsiaCenter
Susy Utzinger Stiftung

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Workshop

MiniTotó

Webshop

Youtube: 1% esély

Youtube: 25 éve az állatokért!

Youtube: 1% esély

Youtube: rexalapitvany