Nyári táborok

Csodálatos Állatdoki tematikus nyári tábor az Állatszigeten!

Idén először kerül megszervezésre, 1 turnusban, 11 - 14 év közötti gyermekek számára a Csodálatos Állatdoki tematikus nyári napközis tábor, ahol a gyerekek egész héten az állatorvosi tudománnyal ismerkedhetnek.

Csodálatos Állatdoki tematikus nyári tábor időpontja: július 17 - 21. MEGTELT!!

Érdeklődni a Csodálatos Állatdoki táborral kapcsolatban Fülöp Gabriellánál az oktatas@rex.hu e-mail címen vagy a 06-30-629-6052-es telefonszámon lehet!

Kedves Érdeklődők!

A Rex Alapítvány nyári táborai idén rekord gyorsasággal megteltek. A Zsibongó természet elnevezésű nyári táborba már csak várólistára van lehetőség feliratkozni! Megértésüket köszönjük!
A Csodálatos állatdoki táborunkba van még lehetőség jelentkezni, bővebb információkkal kapcsolatban keressék kollégánkat az oktatas@rex.hu e-mail címen!

Zsibongó természet: állat- és természetvédelmi nyári tábor az Állatszigeten!

2017. nyarán is sok szeretettel várjuk az állatszerető fiatalokat Zsibongó természet elnevezésű, 5 napos, napközi otthonos táborainkba a Rex Állatszigeten.

Zsibongó természet: állat- és természetvédelmi táborunk rengeteg izgalmas dologgal várja a hozzánk érkező gyermekeket az állatvilág különböző területéről, a társállatoktól a rovarokon át a hüllőkig.

A nyári napközis tábor részvételi díja: 29.000 Ft (napi háromszori étkezéssel, kirándulással és a táborzáró partyval). Testvérkedvezmény vagy Újpest kártya kedvezmény ( 10 % ) igénybe vehető (a kettő közül gyermekenként csak az egyik, a kedvezménynek nem összevonhatóak).

Zsibongó természet: állat- és természetvédelmi tábor időpontjai:

Június 19 – június 23. BETELT!!
Július 3 – július 7.    BETELT!!!
Július 31 – augusztus 4.   BETELT!
augusztus 14 – augusztus 18.  BETELT!!  
augusztus 21 – augusztus 25.  BETELT!
                                            
Várjuk minden 6-14 év közötti gyermek jelentkezését!
 
A napközis táborra jelentkezők jelentkezési lapját a rita@rex.hu e-mail címre várjuk, a táborral kapcsolatban a 06-30-571-0054-es telefonszámon lehet érdeklődni hétfőtől péntekig 9 – 15 óra között!
 
Táborainkba jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet. A jelentkezési lap beérkezése után a további teendőkről, részvételi díj fizetésének feltételeiről, e-mailben küldünk tájékoztatást. 

A jelentkezések a tábori jelentkezési lap beérkezési sorrendjében kerülnek iktatásra. A jelentkezési lap leadása még nem garantálja az adott turnusba történő bekerülést. Erről visszaigazoló e-mailt küldünk!

A jelentkezési lap INNEN tölthető le!
A nyári tábor órarendje INNEN tölthető le!

 Kiemelt támogatóink

teszt
AsiaCenter
Susy Utzinger Stiftung

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Workshop

Konferencia

MiniTotó

Kérelem

Webshop

Youtube: rexalapitvany