Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Kedves Szülők!

2020-ban is lesz nyári napközis tábor a Rex Állatszigeten!


2020. nyarán is sok szeretettel várjuk az állatszerető fiatalokat 5 napos, napközi otthonos táborainkba a Rex Állatszigeten.

Állat- és természetvédelmi táborunk rengeteg izgalmas dologgal várja a hozzánk érkező gyermekeket.

A nyári napközis tábor részvételi díja: 36.000 Ft (napi háromszori étkezéssel, kirándulással és a táborzáró partyval). Testvérkedvezmény vagy Újpest kártya kedvezmény ( 10 % ) igénybe vehető (a kettő közül gyermekenként csak az egyik, a kedvezménynek nem összevonhatóak).

Az idei nyári tábor időpontjai március végétől lesznek elérhetőek!

Felhívjuk minden érdeklődő szülő figyelmét, hogy táborunk állat- és természetvédelmi témákat, előadásokat, terepi foglalkozásokat foglal magába!
Egyéni érzekenyítésre a táborok alatt nincs lehetőség!
Így, ha a gyermek bármely állattal kapcsolatban különös ellenszevet érez vagy komoly fóbiával bír, úgy kérjük a kedves szülőt, feltétlenül gondolja át a táborba jelentkezést. 

A tábori foglalkozások alatt 22-24 gyermek mellett nincs lehetőség az egyéni érzékenységekkel foglalkozni, érzékenyítő foglalkozásokat tartani adott gyermek számára!

A tábori órarend különböző előadásokat, terepi gyakorlatokat, feladatok elvégzését foglalja magában, nagyrészt állatvédelmi és természetvédelmi témában.
Ezért főként azoknak a gyerekeknek a jelentkezését várjuk, akik érdeklődést mutatnak a téma iránt és szívesen vesznek részt ilyen jellegű előadásokon, játékokban, feladatokban.

7 - 14 év közötti, állat- és természetszerető gyermekek jelentkezését várjuk!

Nyári táboraink napirendje: 

7:30 - 8:30 - ügyelet
8:30 - 15:30 - előadások, foglalkozások
15:30 - 17:00 - ügyelet
 
Táborainkba jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet! A jelentkezési lap áprilistól elérhető!
A jelentkezések a tábori jelentkezési lap beérkezési sorrendjében kerülnek iktatásra. A jelentkezési lap leadása még nem garantálja az adott turnusba történő bekerülést! A jelentkező egy automatikus üzenetet kap, de ez még nem garantálja, hogy a gyermek bekerült. Erről a Rex Alapítvány munkatársa küld majd üzenetet.
 
A jelentkezési lap beérkezése után a további teendőkről, részvételi díj fizetésének feltételeiről, e-mailben küldünk tájékoztatást. 
  

Kiemelt támogatóink