Támogass MOST! ->
Keresés

Hírlevél feliratkozás

Kedves Szülők!

2019-ben is lesz nyári napközis tábor a Rex Állatszigeten!


2019. nyarán is sok szeretettel várjuk az állatszerető fiatalokat 5 napos, napközi otthonos táborainkba a Rex Állatszigeten.

Állat- és természetvédelmi táborunk rengeteg izgalmas dologgal várja a hozzánk érkező gyermekeket.

A nyári napközis tábor részvételi díja: 36.000 Ft (napi háromszori étkezéssel, kirándulással és a táborzáró partyval). Testvérkedvezmény vagy Újpest kártya kedvezmény ( 10 % ) igénybe vehető (a kettő közül gyermekenként csak az egyik, a kedvezménynek nem összevonhatóak).

A nyári tábor időpontjai és programjai március végétől lesznek elérhetőek!

Felhívjuk minden érdeklődő szülő figyelmét, hogy táborunk állat- és természetvédelmi témákat, előadásokat, terepi foglalkozásokat foglal magába!
Egyéni érzekenyítésre a táborok alatt nincs lehetőség!
Így, ha a gyermek bármely állattal kapcsolatban különös ellenszevet érez vagy komoly fóbiával bír, úgy kérjük a kedves szülőt, feltétlenül gondolja át a táborba jelentkezést. 

A tábori foglalkozások alatt 22-24 gyermek mellett nincs lehetőség az egyéni érzékenységekkel foglalkozni, érzékenyítő foglalkozásokat tartani adott gyermek számára!

A tábori órarend különböző előadásokat, terepi gyakorlatokat, feladatok elvégzését foglalja magában, nagyrészt állatvédelmi és természetvédelmi témában.
Ezért főként azoknak a gyerekeknek a jelentkezését várjuk, akik érdeklődést mutatnak a téma iránt és szívesen vesznek részt ilyen jellegű előadásokon, játékokban, feladatokban.

6 - 14 év közötti, állat- és természetszerető gyermekek jelentkezését várjuk!
 
Táborainkba jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet! 
A jelentkezések a tábori jelentkezési lap beérkezési sorrendjében kerülnek iktatásra. A jelentkezési lap leadása még nem garantálja az adott turnusba történő bekerülést!!!
 
A jelentkezési lap beérkezése után a további teendőkről, részvételi díj fizetésének feltételeiről, e-mailben küldünk tájékoztatást.