Milyen állat VALÓ hozzád?
Válasszunk a személyiségünkhöz illő társat!
 
Rendhagyó kampánnyal szeretnénk felhívni a tudatos örökbefogadásra a figyelmet. A felelős állattartás első lépése ugyanis azon társ megtalálása, akivel hosszú távon együtt tudunk élni. Ezért a leendő gazdiknak meg kell ismerniük új védencük tulajdonságait, még a nagy döntés meghozatala előtt.
Nálunk az állatok a sztárok! Fotózást szerveztünk, ahol több védencünket is lencsevégre kaptuk. A fotósorozatából kiderül, hogy örökbe fogadható védenceink mindegyike egyéniség: van, aki igazi kalandor, míg más inkább a lustálkodás őszinte híve, de egytől egyig igazi szeretetgombócok! Érdekelnek a részletek? Kattints a http://rex.hu/Orokbefogadhato-allatok  oldalra, amelyen megtalálhatod védenceink profilját, mely kiemeli az adott négylábú legfontosabb tulajdonságait. A profiloldal, majd a későbbi személyes ismerkedés, a közös sétáltatás és szakértőink tanácsadása mind a sikeres örökbefogadást támogatja. Ennek köszönhetően az alapítvány védenceinek jelentős százaléka egy életre talál társat.
A fotósorozat sztárjait sorra bemutatjuk a FB oldalunkon, kövessetek minket! Mind gazdát keresnek, így, ha saját személyiségjegyeidet látnád tükröződni valamelyikükben, és éppen társat keresel, ne habozz felkeresni minket!

Cirmi igazi egyéniség, vérbeli vezető, aki mindig tudja, hogy mit akar
Segítenéd munkánkat? Támogasd a bajba jutott állatokat adód 1%-ának felajánlásával! A rendelkező nyilatkozat letöltéséhez kattints ide. További részleteket a http://rex.hu/adoegyszazalek/ oldalon találsz.
Fotó kredit: Kati Fanni
Grafika: Lovász ZoltánKiemelt támogatóink

Felelős Gazdik
Dogs Trus
teszt
https://nilsay.hu/
Immunovet
AsiaCenter
Susy Utzinger Stiftung
Vasmacska KávéZOO
Humac
Expodom
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Webshop

Youtube: 1% esély

Youtube: 25 éve az állatokért!

Youtube: 1% esély

Youtube: rexalapitvany