Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Általános információk

Örömmel látunk minden kedves érdeklődőt látogatóként, önkéntesként, örökbefogadóként és támogatóként egyaránt. Az Állatsziget egységei egész évben, keddtől vasárnapig 10 – 16 óra között ingyenesen látogathatók.
A Rex Állatszigetet mindenki saját felelősségére látogathatja. Kiskorú csak szülői felügyelettel tartózkodhat az Állatsziget területén. Kutyák csak pórázon vezetve léphetnek be az Állatszigetre és a fenti pályát kizárólag kutyaiskola idején az iskolát vezető oktató jelenlétében használhatják. A Rex Állatszigeten videó és fényképfelvételek készülhetnek a látogatókról.  A Rex Állatsziget egész területén tilos a dohányzás. Kérjük, óvja az élővilágot és a tisztaságot, ennek érdekében kérjük a kutyapiszok összeszedését! A lezárt területeken tartózkodni, az állatokhoz benyúlni tilos és veszélyes. Az ebből adódó balesetekért felelősséget nem vállalunk. Állataink a megszokott takarmányt fogyaszthatják, ezért kérjük, csak az automatából megvásárolható csemegével etessék őket és csak ott ahol ezt külön tábla engedélyezi.
Amennyiben kerékpárral érkezik, kérjük a területen belül már ne használja a kerékpárt, ugyan ez vonatkozik a gyerekek esetében a kismotorra vagy lábbal hajtós kerékpárra is. Az állatok illetve más látogatók nyugalma és kényelme érdekében arra kérjük, hogy ezeket az eszköket területen belül már ne használják. 
Köszönjük!