Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Általános információk

Örömmel látunk minden kedves érdeklődőt látogatóként, önkéntesként, örökbefogadóként és támogatóként egyaránt. Az Állatsziget egységei egész évben, keddtől péntekig 13 – 17 óra között, szombaton és vasárnap 10:00 - 17:00 óra között ingyenesen látogathatók.
A Rex Állatszigetet mindenki saját felelősségére látogathatja. Kiskorú csak szülői felügyelettel tartózkodhat az Állatsziget területén. Kutyák csak pórázon vezetve léphetnek be az Állatszigetre és a fenti pályát kizárólag kutyaiskola idején az iskolát vezető oktató jelenlétében használhatják. (a kutyaiskola füves területét egyénileg használni tilos és balesetveszélyes! Ezért kérjük, hogy azt kutyaiskola időn kívül NE használják! )
A Rex Állatszigeten videó és fényképfelvételek készülhetnek a látogatókról.  A Rex Állatsziget egész területén tilos a dohányzás és alkoholfogyasztás.

Kérjük, óvja az élővilágot és a tisztaságot, ennek érdekében kérjük a kutyapiszok összeszedését!
 

Az Állatsziget közepén elterülő tóból – amely egy erősen szennyezett és eutrofizálódott ingovány rehabilitációja révén kapott új életet – egy különleges Vizes élőhely bontakozott ki, amely számos vadkacsa családnak és rengeteg egyéb állatnak (emlősök, madarak, hüllők, halak, stb.), valamint csodálatos, ritka vízinövényeknek ad otthont.
Csapatunk hosszú évekig dolgozott azon, hogy az ingovány tóvá változzon és szeretnénk ezt az állapotot megvédeni.
Arra kérünk Önöket, hogy legyenek partnereink ennek megőrzésében!
A Rex Állatsziget területén ne szemeteljenek! Kihelyezett szemetesek állnak rendelkezésre, azokat használják!A lezárt területeken tartózkodni, az állatokhoz benyúlni tilos és veszélyes. Az ebből adódó balesetekért felelősséget nem vállalunk.
Állataink a megszokott takarmányt fogyaszthatják, ezért kérjük, csak az automatából megvásárolható csemegével etessék őket és csak ott ahol ezt külön tábla engedélyezi! (Szigorúan tilos a kutyák etetése, kennelbe bármilyen étel, játék, egyéb tárgy bedobása. A halak és kacsát etet&eacu

Kiemelt támogatóink