Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Kutyák, kávé, otthon: Speciality összefogás a Rex Alapítvánnyal


Augusztus 16. A Hontalan Állatok Világnapja alkalmából Budapest legmenőbb helyei összefogtak, hogy a Rex Alapítvánnyal karöltve felhívják a figyelmet a felelős állattartásra.

Kik vesznek részt az összefogásban?

Steamhouse Cafe - 10.00 - 14.00 óráig találkozhattok a Rex Alapítvány munkatársaival és fogyasztásoddal támogatod a Rex Kutyaotthon lakóit. Játsz velünk KutyaOkos tesztet és nyerd meg az Alphazoo valamelyik értékes ajándékcsomagját.

fekete - 12.00 órától kávézz a Hontalan Állatok támogatásáért és beszélgess a Rex Alapítvány önkénteseivel felelős kutyatartásról vagy örökbefogadható kutyákról

Hygge: fogyasztásoddal a Rex Alapítvány lakóit támogatod és szintén 14.00 órától tájékozódhatsz az Alapítvány működéséről és az örökbefogadható kutyákról.

My Little Melbourne Coffee: fogyasztásoddal a Hontalan Állatokat támogatod ezen a napon. Ide sajnos nem férünk be kutyákkal.

Pasarét Bisztró: ezen a napon a fogyasztásoddal támogatod a Rex Kutyaotthon lakóit. Figyeld a kiírást, mert az egyik hétvégi piacon felbukkanhat néhány örökbefogadható kutya a Rex lakói közül...

Ha kérdésed lenne valamelyik helyszínnel vagy az akcióval kapcsolatban írj a marketing@rex.hu e-mail címre.