Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Kutyák, jóga, jótékonyság

Szombat délelőtt egy különleges eseményre voltunk hivatalosak, hiszen egy jógaoktató és egy kutyakiképző kart karba öltve úgy döntöttek, hogy foglalkozásaikon a Rex Kutyaotthon Alapítvány javára gyűjtenek.

A Margit-sziget egyik intimebb parkrészén már tíz óra előtt gyülekeztek a kutyások és a jógások is, hogy tíz órától megkezdjék a foglalkozást.

Kutlaca Patrícia, a Pajti's Pets kutyakiképzője és Ákos Bogi, a Jivamukti Jóga alapítója egymás mellett, párhuzamosan tartották a foglalkozásaikat.

A résztvevők között az összekötő kapocs mi magunk voltunk a Rex Alapítvánnyal, hiszen mind a jógások, mind a kutyások adományokkal érkeztek, melyet a lakóink számára gyűjtöttek. A foglalkozások jó kedvűen és hasznosan teltek, majd ezt követően több kérdést is intéztek hozzánk örökbefogadással és önkéntes munkával kapcsolatban, amire természetesen örömmel válaszoltunk. Mi sem bizonyítja jobban, hogy munkánk egyik legfontosabb része a tájékoztatás, hogy egy fiatal pár kérdéseik megválaszolása után úgy döntött, jövő héten ellátogatnak a Rex Állatszigetre, hogy örökbefogadjanak egy játszópajtást már meglévő kutyájuk mellé.