Külsős rendezvények

2018. szeptember 29 - én szombaton, ismét Kutyás futás a Káposztásmegyeri Napokon az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztiválon!


Sok szeretettel hívunk minden kutyást 2018. szeptember 29-én, szombaton, 13 órakor egy könnyed 2 km-es távra, amit együtt teljesítünk négylábú barátainkkal. A 2 km-es távot megtehetünk futva, kocogva vagy akár gyors tempójú sétával. :)

Idén ez lesz az első közös futás kedvencünkkel az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztiválon, és nyugodtan mondhatjuk, az elmúlt években hagyományt teremtettünk! :)

Reméljük, most is sokan leszünk!


Csatlakozz Te is hozzánk, gyere el kutyusoddal és legyetek Ti is részese ennek a közös, immár hagyományteremtő, élménynek!

Jelentkezni a Kutyás Futásra lehet online, a lenti linkre kattintva, vagy személyesen, a Rex Alapítvány nyitvatartási idejében (keddtől vasárnapig 10 - 17 óra között) a recepción! 

A Kutyás Futáson tüzelő szuka kutyával nem lehet részt venni!
Csak jól szocializált, fegyelmezett, a gazdi által konroll alatt tartható kutya vehet részt a futáson!
Kérjük, mielőtt jelentkezel, olvasd el a Felelősségvállalási Nyilatkozatot!!

Az eseményről az alábbi linkre kattintva tájékozódhatsz: KUTYÁS FUTÁS 2018

JELENTKEZÉSI LAP
FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT
......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Február 23 - 26. között rendezik meg a Természet Csodái kiállítást és vásárt az Újpesti Kultúrális Központban. A rendezvényen a Rex Alapítvány is részt vesz különböző programokkal!
Várunk mindenkit nagy szeretettel!
További információért kattints ide: http://ujkk.hu/program-reszletek/ifjusagi-haz-uj-galeria/#a-termeszet-csodaiA Premier Outlet október 8-án és 9-én fedett helyiségekben megrendezett ingyenes programokkal és vásárlási maratonnal ünnepli 12. születésnapját.Október 8-án, szombaton a felelős állattartás is reflektorfénybe kerül: kisállatsimogató, örökbefogadásra váró cuki kutyák, macskák, látványos kutyás bemutató és akadálypálya is helyet kap a Premier Outletben, ahova a Rex Kutyaotthon Alapítvány is meghívást kapott.
Munkatársaink egész nap várják az érdeklődőket a kisállat simogató részen, illetve 15:00 - 15:30 kutyás bemutatóval, engedelmességi és ügyességi feladatokkal várjuk az érdekelődőket.

Bővebb információ: http://premieroutlet.hu/cikk/ingyenes-csaladi-programok-es-akar--90-a-premier-outlet-szuletesnapi-hetvegejen

 Kiemelt támogatóink

Felelős Gazdik
Dogs Trus
teszt
https://nilsay.hu/
Immunovet
AsiaCenter
Susy Utzinger Stiftung
Vasmacska KávéZOO
Humac
Expodom
BlackRock
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Webshop

Youtube: 1% esély

Youtube: 25 éve az állatokért!

Youtube: 1% esély

Youtube: rexalapitvany