Külsős rendezvények

2017. szeptember 23. - án szombaton, ismét Kutyás futás az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztiválon!

 

Sok szeretettel hívunk minden kutyást 2017. szeptember 23.-án, szombaton, 13 órakor egy könnyed 2 km-es távra, amit együtt teljesítünk négylábú barátainkkal. A 2 km-es távot megtehetünk futva, kocogva vagy akár gyors tempójú sétával. :)

Idén tavasszal egyszer már teljesítettük együtt a távot, kicsik és nagyok, idősek és fiatalok kétlábúak és négylábúak egyaránt! Egy remek hangulatú, igazán kellemes időtöltés volt ez mind a gazdik, mind kutyusaik számára!

Reméljük, most is sokan leszünk!

Csatlakozz Te is hozzánk, gyere el kutyusoddal és legyetek Ti is részese ennek a közös, immár hagyományteremtő, élménynek!

Jelentkezni a Kutyás Futásra a Rex Alapítványnál lehet. A mellékelt jelentkezési lapot kitöltve visszaküldheted a rexiroda@rex.hu e-mail címre, vagy leadhatod személyesen is, keddtől vasárnapig 10 - 17 óra között a Rex Állatszigeten, a recepción!


LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAP
KUTYÁS FUTÁS FELHÍVÁS
FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT
Február 23 - 26. között rendezik meg a Természet Csodái kiállítást és vásárt az Újpesti Kultúrális Központban. A rendezvényen a Rex Alapítvány is részt vesz különböző programokkal!
Várunk mindenkit nagy szeretettel!
További információért kattints ide: http://ujkk.hu/program-reszletek/ifjusagi-haz-uj-galeria/#a-termeszet-csodaiA Premier Outlet október 8-án és 9-én fedett helyiségekben megrendezett ingyenes programokkal és vásárlási maratonnal ünnepli 12. születésnapját.Október 8-án, szombaton a felelős állattartás is reflektorfénybe kerül: kisállatsimogató, örökbefogadásra váró cuki kutyák, macskák, látványos kutyás bemutató és akadálypálya is helyet kap a Premier Outletben, ahova a Rex Kutyaotthon Alapítvány is meghívást kapott.
Munkatársaink egész nap várják az érdeklődőket a kisállat simogató részen, illetve 15:00 - 15:30 kutyás bemutatóval, engedelmességi és ügyességi feladatokkal várjuk az érdekelődőket.

Bővebb információ: http://premieroutlet.hu/cikk/ingyenes-csaladi-programok-es-akar--90-a-premier-outlet-szuletesnapi-hetvegejen

 Kiemelt támogatóink

teszt
AsiaCenter
Susy Utzinger Stiftung

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Workshop

MiniTotó

Webshop

Youtube: 1% esély

Youtube: 25 éve az állatokért!

Youtube: 1% esély

Youtube: rexalapitvany