Külsős rendezvények

2017. április 29 - én, szombaton, ismét Kutyás futás az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztivál keretében!


Mint minden alkalommal, idén is a Rex Alapítvány kapta a megtisztelő feladatot, hogy a Kutyás Futást megszervezze és levezényelje!
Sok szeretettel hívunk hát minden kutyást, aki április 29-én, szombaton, 13 órakor szívesen rajtolna el és teljesítené a csupán 2 km-es távot. Melyet megtehetünk futva, kocogva vagy akár gyors tempojú sétával! :)
Tavaly szeptemberben közel 100-an álltunk a rajtvonalhoz, kicsi és nagyok, idősek és fiatalok egyaránt! Egy remek hangulatú, igazán kellemes időtöltés volt ez mind a gazdik, mint a kutyusaik számára!
Csatlakozz hát idén Te is hozzánk, gyere el kutyusoddal és legyetek Ti is részese ennek a közös élménynek! :)
Jelentkezni a Kutyás Futásra a Rex Alapítványnál lehet!

LETÖLTHETŐ JELENTKEZÉSI LAP
KUTYÁS FUTÁS FELHÍVÁS
FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZAT
Február 23 - 26. között rendezik meg a Természet Csodái kiállítást és vásárt az Újpesti Kultúrális Központban. A rendezvényen a Rex Alapítvány is részt vesz különböző programokkal!
Várunk mindenkit nagy szeretettel!
További információért kattints ide: http://ujkk.hu/program-reszletek/ifjusagi-haz-uj-galeria/#a-termeszet-csodaiA Premier Outlet október 8-án és 9-én fedett helyiségekben megrendezett ingyenes programokkal és vásárlási maratonnal ünnepli 12. születésnapját.Október 8-án, szombaton a felelős állattartás is reflektorfénybe kerül: kisállatsimogató, örökbefogadásra váró cuki kutyák, macskák, látványos kutyás bemutató és akadálypálya is helyet kap a Premier Outletben, ahova a Rex Kutyaotthon Alapítvány is meghívást kapott.
Munkatársaink egész nap várják az érdeklődőket a kisállat simogató részen, illetve 15:00 - 15:30 kutyás bemutatóval, engedelmességi és ügyességi feladatokkal várjuk az érdekelődőket.

Bővebb információ: http://premieroutlet.hu/cikk/ingyenes-csaladi-programok-es-akar--90-a-premier-outlet-szuletesnapi-hetvegejen

 Kiemelt támogatóink

teszt

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Kérelem

Webshop

Youtube: rexalapitvany