Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Képzési lehetőségek

Képzésre / előadásra csak regisztrált önkéntesek jelentkezhetnek! Kérjük, először regisztrálj önkéntesnek, várd meg amíg kollégánk értesít a regisztráció megtörténtéről, majd utána jelentkezz képzésre!!!

"Arra vágyom, hogy nagy nemes célokat érjek el, de fő kötelességem az, hogy apró feladatokat nagy nemes feladatként teljesítsek." (Helen Keller)

A Rex Kutyaotthon Alapítvány csapata mert egy nagyot álmondi! Célul tűzte ki az ember - állat és az ember - ember harmonikus együttélésének, együttműködésének biztosítását. Ezért a mindennapokban is változást kíván bevezetni, amivel sokkal hatékonyabban tudunk együttműködni. A harmonikusabb, hatékonyabb munkához szükséges Önkéntes képzésünk 2016. szeptember 1-én indul, mely az aktív segítő munkához elengedhetetlen.

A képzés célja, hogy a Rex Állatsziget Önkétesei szakmailag egy magasabb szintre kerüljenek, ezzel is segítve a gazdára váró állatok örökbefogadási esélyét.
 
A képzés felépítése: új, célok, új működési morál, ki és hogyan lehet önkéntes, hárzirend ismertetése, balesetvédelmi oktatás, kutyasétáltatással kapcsolatos szakmai továbbképzés, kutyakommunikáció.
Az önkéntes képzés is ennek a folyamatnak a része.

Előadásra történő jelentkezés (regisztrált önkéntesek számára) e-mail-en keresztül, az oktatas@rex.hu címen lehetséges, vagy a Rex Állatsziget recepcióján elhelyezett jelentkezési lapon.

Előadások: 

2020. február 22.                                       9:00 - 11:00 között BETELT
2020. március 21.                                      9:00 - 11:00 között