Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

Számít a
véleményed!

Információ regisztrált önkénteseknek

Ünnepek alatti önkéntes segítő lehetőségek, tudnivalók
 
December 23 – december 31. között nem a szokásos önkéntes rendszer működik.
Az ünnepek alatt és a két ünnep között csökkentett üzemmódban dolgozunk, hiszen az éves szabadságokat, illetve az ünnepek alatti pihenés lehetőségét mi is szeretnénk kiadni, illetve biztosítani a kollégáink számára.
Ezért ebben az időszakban az önkéntes segítő munka szokásos rendszere szünetel.
A következő lehetőségeket szeretnénk kínálni azoknak az önkénteseknek, akik az ünnepek alatt is szeretnének segíteni, illetve a következő segítségre lenne szükségünk.
FONTOS: Csak előre, erre az adott időszakra bejelentkezett önkénteseket tudunk a fenti időszakban fogadni! Aki az adott időszak valamelyik időpontjára illetve feladatára nem jelentkezik előre, őt sajnos a helyszínen már nem tudjuk önkéntes feladattal ellátni.
Megértéseteket köszönjük!
 
Nyitva tartás:
December 23. Hétfő ZÁRVA
December 24 – 26 között 10:00 – 14:00 között
December 27 – 29 között 10:00 – 16:00 között
December 30. ZÁRVA (hétfő)
December 31-én 10:00 – 14:00 között
Január 1-én ZÁRVA
Az alábbi feladatokra keresünk önkénteseket a fenti időszakra, az alábbi megoszlásban.
December 24 – 26 között délelőtti sétáltatásra max. 3 fő, olyan önkéntes, akiknek bármelyik kutya kiadható.
December 27 – 29 között délelőtti sétáltatásra max. 3 fő és délutáni sétáltatásra is max. 3 fő olyan önkéntes, akinek bármelyik kutya kiadható.
December 31-én délelőtti sétáltatásra max. 3 fő, olyan önkéntes, akiknek bármelyik kutya kiadható.
Ugyan ezeken a napokon, ugyan ezekben az időpontokban keresünk látogató eligazító önkénteseket is. Házanként 1-1 önkéntest.
Egyszerre tehát max. 2 önkéntes, egyik az 1. háznál másik a 2. háznál lenne. A feladat annyi, hogy a látogatókra figyeljenek, ne nyúljanak be a kutyákhoz, ne etessék őket stb. A jelentkező önkénteseket Kállay Rita tájékoztatja majd azokról az információkról, amik felmerülhetnek, illetve arról, hogy miről lehet tájékoztatni a látogatókat és mely téma esetén szükséges a recepcióra irányítani őket.
Ezen kívül ugyan ezeken a napokon és ugyan ezen időintervallumban 1 fő önkéntes segítő a gondozó mellé, aki segít a mosogatásban, esetleg felmosásban, kisebb takarítási munkában.
Összesen 65 fő önkéntes tud segíteni ebben az időszakban, ha minden alkalomra más jelentkezik, így mindenkinek, aki szeretne az ünnepek alatt is segíteni valamilyen formában, lesz lehetősége.
Első körben Szabó Gabriellának oktatas@rex.hu kell jelezni a részvételt, aki egy táblázatban, napokra és időszakokra lebontva beírja majd a jelentkező önkéntesek nevét és e-mail elérhetőségét.
Jelentkezni az adott napokra december 18-a szerdáig lehet!