Barcsi tacsik

„A barcsi nyomozók egy helyi ingatlan átkutatása során találták meg az ebeket.
A Barcsi Rendőrkapitányság az Állatmentő Szolgálat Alapítvány bejelentése alapján állatkínzás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. Az egyenruhások egy barcsi lakóházban - a társszervekkel együtt folytatott házkutatás alkalmával - 92 tacskó fajtájú kutyát találtak, amiket nem tartottak megfelelő körülmények között. A ház egyik szobájában összezsúfolva elhelyezett ebek nagy része nem rendelkezett chip-azonosítóval és okiratokkal. A rendőrök az állatokat lefoglalták, majd az illetékes Állategészségügyi Állomás segítségével gondoskodtak az elszállításukról. A feltételezett elkövetők elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.”
 
forrás: police.hu
 
A nálunk lévő kutyusok állatorvosi vizsgálatai elkezdődtek!
A kutyusok nagy része valószínűleg 6 év feletti, van, aki 10 év feletti!
Sajnos pontos kormeghatározásuk nehéz lesz, mert olyan fogköves az összes kutyus, hogy a fogkő eltávolításon valószínűleg azok is elveszítik fogaik nagy részét, akiknek még van!

Merthogy van olyan tacsi, nem is egy, akinek egy darab foga sincs!
Szinte kivétel nélkül mindegyik nagyon sovány, van köztük aki lázas, kezelését elkezdtük, akinek tályog van a szájában, kezelését elkezdtük, van, aki meg egyszerűen csak rettentően fél és félelmében odakap!
 
Hosszú testi és lelki rehabilitáció vár még rájuk, de mi segíteni fogunk nekik, hogy mielőbb felépüljenek és szerető gazdira találjanak!

Ha támogatni szeretnéd a Barcsi tacsik ellátását, megteheted online, banki átutalással vagy az Adhatvonal hívásával is!

Online adományozás

Bankszámla számunk: 10402283-22802398-00000000 / megjegyzésbe: Barcsi tacsik

Adhatvonal: 13600 / 44 (500 Ft/hívás vagy SMS)

Köszönjük!

Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsik Barcsi tacsikKiemelt támogatóink

Felelős Gazdik
Dogs Trus
teszt
https://nilsay.hu/
Immunovet
AsiaCenter
Susy Utzinger Stiftung
Vasmacska KávéZOO
Humac
Expodom
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Webshop

Youtube: 1% esély

Youtube: 25 éve az állatokért!

Youtube: 1% esély

Youtube: rexalapitvany