Állatszigeti rendezvények

Hontalan Állatok Világnapja 

Egy különleges örökbefogadó és adománygyűjtő nappal, illetve jótékonysági macskakávézóval várjuk az állatbarátokat a Rex Állatszigeten augusztus 12-én!

A különleges kávézó-élményről a Vasmacska Macskakávézoo csapata gondoskodik, extra kedvességgel a - még gazdikereső - cicáink szolgálnak.

Ha augusztus 9-18. között fogadsz örökbe kutyát, a Wash&Vau kutyamosóban díjmentesen megmoshatod!

Az Inecto Magyarország pedig a Te hajad frissességéről gondoskodik ajándék kókuszos samponjával :)

Facebook eseményért és további részletekért katt a képre!Állati Jó Gyereknap az Állatszigeten - június 10.

Szeretettel várunk mindenkit június 10-én a Rex Alapítvány Gyermeknapi rendezvényén az Állatszigetre! 

A rendezvény minden két- és négylábú számára ingyenes! :)


Részletes program:

10.00-10.10      Megnyitó dr. Koleszár István
 
10.10-11.10        Rex Tanoda bemutató show elemekkel     
 
11.10-11.55        Gregus Anikó zenés interaktív gyerekkoncertje    
 
11.55-12.15        Dog dancing           
 
12.15-13.00       Kovács Katalin Bábelőadása         
 
13.00-13.30      Tamburica Horvát Tánccsoport bemutatója          
 
13.40-14.10        Salsa Mojito Tánciskola bemutatója a közönség bevonásával      
 
14.20-14.50       Oláh Gergő koncert           
 
14.50-15.10       Tombola
 
15.10-15.25       Virágbot bemutató    
 
15.25-15.45       Négy Muskétás Sporttánc Egyesület Akrobatikus Rockand Roll bemutatója   
 
15.45-16.00       Flashmob    
 
16.00-16.45       Brillantin Együttes koncertje         
 
16.45-17.00       Tombola

További programok:
 
Vissza a Vadonba
Inecto Magyarország – állatkísérlet-mentes kozmetikumok
Tarzan Park – Szabadtéri családi játszópark Újpesten
Társasjáték az Intro Game Játékbolt jóvoltából
Bolhapiac gyerekeknek
Nata Arcfestés
Minipolisz
Activiteam
 


FELELŐS ÁLLATTARTÁS NAPJA - FAN DAY - MÁJUS 6.

Új állatvédelmi rekord és új jeles nap született! Közel ezren tették le színes kéz- és mancsnyomukat a felelős állattartás támogatására most szombaton a Rex Állatszigeten, az első Felelős Állattartás Napján.

Így új hazai rekord és egy új állatvédelmi jeles nap született. A kezdeményezést gyerekeknek szóló játékos oktatóprogramokkal kötöttük össze, melyben több száz gyermek vett részt. A jövő kutyái és macskái joggal reménykedhetnek abban, hogy gondos és hozzáértő gazdához kerülnek, ugyanis több száz gyerek tanulhatta meg a felelős állattartás 7 aranyszabályát most szombaton az első Felelős Állattartás Napján.

A kezdeményezés azonban nem csak a gyerekeknek szólt: a Alapítványunk kampányának célja, hogy az egész ország elismerje a társállatok megfelelő lakóhelyhez, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, gondozáshoz, szeretethez, egészségmegőrzéshez és állatorvosi ellátáshoz, illetve mozgáshoz és játékhoz való jogát, valamint az ivartalanítás fontosságát. Az első Felelős Állattartás Napjának csúcspontja egy valóban színes rekordkísérlet volt: gyerekek, felnőttek és négylábú társaik vízfestékes kéz- és mancslenyomatot hagyhattak egy teniszpálya hosszúságú vásznon a Rex Állatszigeten. A nyomokat a Magyar Rekord Egyesület független szakértője számolta össze, aki a 915 kéznyom hitelesítése után kijelentette, hogy Magyarországon egy nap alatt még soha ennyi színes kéznyommal nem támogatták a felelős állattartás ügyét.

Így új, eredeti rekord született. Az összefogáshoz a négylábúak is hozzájárultak a maguk kb. 80 maszatos mancs- és karomnyomával. Reméljük, hogy az általunk alapított neves nap is segít abban, hogy évről-évre egyre több állatbarát váljon kedvence felelős gazdájává. A rendezvény fő támogatója volt a Bayer Hungária Állategészségügyi üzletága, a www.felelosallattartas.hu oldal és a Felelős Gazdik üzemeltetője. Médiapartnerei a Femcafe.hu és a Kutyabarathelyek.hu. A program Újpest Önkormányzata támogatásával valósult meg.

Mindenkinek köszönjük aki velünk volt szombaton! Reméljük jól éreztetek magatokat!!!! :)

Az eseményről még több fotókat az alábbi linkre kattintva láthattok: KÉPEK

 


Fotók: Kerekes György


 

 

Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvények Állatszigeti rendezvényekKiemelt támogatóink

teszt

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


Kérelem

Webshop

Youtube: rexalapitvany