Támogass MOST! ->
Keresés
25év
az
állatokért!

Hírlevél feliratkozás

ÁLLATOK VILÁGNAPJA és negyed évszázados SZÜLETÉSNAP A REX-nél

 
Még az égiek is velünk voltak 2017. október 7-én: csodálatos idővel ajándékoztak meg minket a 25. születésnapunk és az Állatok Világnapja alkalmából megrendezett családi napunkon! :) Színes programokkal, sok-sok játékkal, emlékezetes történetekkel vártuk az Állatszigetre érkezőket, akik jöttek is szép számmal: közel háromezren voltunk.
 
Az egész Állatsziget egy igazi születésnapi fergeteggé alakult egy napra: táncos és zenés programjaink mellett csuhébaba és csuhéállat készítés, kreatív társasjátékok, bábszínházi előadás és sok-sok további meglepetés várta a gyerekeket. Amíg a legkisebbek játszottak, a nagyobbaknak többek között  Mujahid Zoltán, majd Lola koncertjével, a Rex Tanoda bemutatójával és ingyenes állatorvosi tanácsadással készültünk. De ezzel még nem volt vége az ünneplésnek: az édesszájú állatbarátokra és kedvenceikre is gondoltunk! A születésnapi tortánk mellett nagy sikert arattak a kutyák és cicák számára is fogyasztható desszertek ;) 
Csodálatos nap volt, köszönjük mindenkinek, aki velünk ünnepelt!
25 év múlva újra, ugyanitt ;)
Rex csapata
 
A rendezvény védnöke: dr. Zsigmond Barna Pál, Újpest alpolgármestere volt. Főtámogatók: Újpest Önkormányzata és az Inecto Magyarország, az állatkísérlet-mentes kozmetikumok gyártója.

Köszönjük a remek fotókat Kerekes Györgynek és Várai Mihálynak